20 juni 2017 Uitbreiding Missgorgeous.nl

Uitbreiding Missgorgeous.nl

Zoals jullie waarschijnlijk wel gemerkt hebben wordt het assortiment van Missgorgeous.nl steeds verder uitgebreid. Niet uitsluitend met beauty-producten maar ook met allerlei must-have items en cadeau artikelen.

Inmiddels bestaat missgorgeous.nl wat jaartjes en heeft de webshop de nodige groei doorgemaakt. Begin van het jaar hebben we de vernieuwde webshop gelanceerd en sindsdien achter de schermen bezig geweest met van alles. Er werd flink gebrainstormd en plannen werden gemaakt. En zo is er besloten om langzaam maar zeker het assortiment van Missgorgeous.nl wat uit te breiden. Om naast beauty-producten diverse items waar jij vrolijk van wordt in het assortiment op te nemen. En inmiddels zijn wij hiermee van start gegaan!

Afgelopen week hebben wij een nieuw menu, Trends & Musthaves!, aan de shop toegevoegd. Hier vind je een overzicht met alle hebbedingen dat reeds aan de webshop toegevoegd zijn. Zo vind je op deze pagina de allerleukste mokken om uit te drinken, om aan jouw groeiende collectie toe te voegen of om cadeau te geven. Maar ook aan de adventure seekers wordt er gedacht. Zo kun je in deze onmisbare logboek Diary Of A Traveler je ervaringen over de hele wereld documenteren. En met de scratch map op poster formaat kras je heel eenvoudig alle landen weg die je hebt bezocht! Zo kun je dus in een opslag zien welke landen je bezocht hebt.

Wij zullen de komende periode nog meer items aan de webshop toevoegen, kom zeker geregeld even langs!

 

START SHOPPING

 

Pin It on Pinterest